Dierenartspraktijk Dier&Dokters Breda

Dierenartspraktijk Dier&Dokters Breda

Sinds begin 2017 ben ik begonnen met samenwerken met de dierenartsen van Dier&Dokters Breda

Deze praktijk is gevestigd aan de Dr. Struijckenstraat in Breda en is gespecialiseerd in het behandelen van kleine huisdieren.

 

Dieren.jpg
Het team bestaat uit twee dierenartsen; Erik Dirks en Michèle Catarin. Zij hebben uitgebreid ervaring opgedaan in meerdere drukke en bekende klinieken in het land. Zij zijn goed met regulier controle-werk, maar ook voor lastige internistische, endocrinologische en chirurgische problemen kunt u prima bij Erik en Michèle terecht.

In sommige gevallen is het fijn samen te kunnen werken en zo het dier optimale zorg te kunnen bieden.
Bijvoorbeeld na een operatie of wanneer er wordt gekozen om niet te opereren bij problemen in het bewegingsstelsel, kan ik helpen de situatie te optimaliseren en het dier zo goed mogelijk te ondersteunen.

 • Expertises
  Binnen deze praktijk krijgt uw huisdier de beste professionele zorg in een ontspannen zeer.
  Naast alle algemene en alledaagse diergeneeskunde en hebben zij zich nog extra toegelegd op de volgende vakgebieden;Interne diergeneeskunde
  Orthopedie
  Medische beeldvorming
  Tandheelkunde
  Chirurgie
  Dermatologie
  Kattengeneeskunde

Aandacht voor het dier en het baasje
Erik en Michèle nemen graag de tijd om u als baasje goed te informeren over wat er gaande is met uw huisdier. Vandaar dat wij uitsluitend op afspraak werken om de wachttijden en stress voor uw dier en uzelf zoveel mogelijk te voorkomen.

Uitgebreide diagnostiek en behandeling
DierenDokters Breda is diervriendelijk ingericht met 2 spreekkamers, een röntgenkamer, uitgebreide diervriendelijke opnamemogelijkheden en een operatiekamer met gasnarcose en bewaking. Hierdoor zijn we prima uitgerust om in de meeste gevallen binnenshuis tot een diagnose te komen en een behandeling in te stellen.

Onze kliniek onder andere is uitgerust met:

 • Uitgebreid laboratorium
 • Digitale en dentale röntgen
 • Aparte tafel voor professionele gebitsbehandelingen
 • Gescheiden honden- en kattenopname met zuurstofkooi
 • Echografie

Het gehele team schoolt regelmatig bij om kennis up to date te houden. Hierdoor volgen zij de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskundige zorg. Verder geven wij maandelijks informatieve lezingen,  EHBO cursussen en wij organiseren puppy-, kitten- en konijnenparties waar wij baasjes graag uitgebreid adviseren over de beste zorg voor uw konijnen, puppies en kittens.

Openingstijden
De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur.

Parkeermogelijkheden
Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar langs de Dr. Struyckenstraat op de kasseistroken en aan de Curaçaostraat of het parkeerterrein aan de Oranjeboomstraat.

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.