Esther Yedema horseNRGY

Esther Yedema horseNRGY

Verbeteren van samenwerking tussen paard en ruiter

Naast allerlei vragen mbt het rijtechnische stuk, krijg ik ook regelmatig met andere problemen te maken. Waaronder ook “gedragsproblematiek”, meestal veroorzaakt door het feit dat eigenaar en paard elkaar niet volledig begrijpen. Dit kan varieren van kleine irritaties onderling tot grote problemen als bijvoorbeeld systematisch weigeren te laden op de trailer of de vrachtwagen.
Esther is een oud-stalgenootje van mij en een lekkere koele tante, eentje met de voeten in de aarde, die zich niet zo snel de kop laat gek maken. Een goede eigenschap voor iemand die zich via de opleiding van “2moons” heeft toegelegd op het helpen van mensen die problemen ervaren tijdens de communicatie met hun paard.
Zij doet dit op een zachte inzichtelijke wijze door middel van grondwerk en oefeningen. Plezier voor paard & ruiter staan bij haar voorop.
Haar praktijk heet: HorseNRGY, lees hieronder hoe zij zichzelf profileert.

HorseNRGY

richt zich op de samenwerking tussen Paard en Mens.Op een zachte, respectvolle manier de samenwerking verbeteren zodat er positieve energie en meer plezier ontstaat in deze samenwerking.
Wil je op een rustige en zachte manier leren hoe je het beste met je paard om kan gaan, de verhoudingen tussen jou en je paard op een respectvolle manier duidelijk maken, dan kun je via horseNRGY grondwerk en loswerklessen volgen. Het effect van de training is dat jouw leiderschap duidelijk wordt en je vervolgens op een positieve en ontspannen manier kunt omgaan met je paard of pony.

Trailerladen

Regelmatig zie ik dat trailerladen een “uitdaging” is voor paard en mens. Er zijn al veel “creatieve”en niet altijd geweldloze methoden bedacht op een paard de trailer in te krijgen. Met vaak als resultaat dat het trailerlaadprobleem blijft bestaan of zelfs erger wordt. Wil jij een trailerlaadprobleem oplossen of een onervaren (jong) paard correct leren laden, dan kan je een trailerlaadtraining volgen bij horseNRGY. Op een respectvolle en rustige manier leer ik je paard vertrouwen te krijgen om uiteindelijk zelf de keuze te maken om de trailer in te gaan.
Dit alles volgens de methode van Two Moons waar ik (Esther Yedema) tweedejaarstudent ben aan de opleiding Gedragsdeskundige Paard en Mens.

 

www.horsenrgy.nl

 

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.