Massage therapeut Dadja Schoenmakers

Massage therapeut Dadja Schoenmakers

Osteopathie & Massage

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig stagiaires meegehad van allerlei opleidingen om een dagje mee te lopen in mijn praktijk.
Een van deze stagiaires was Dadja Schoenmakers. Dadja is opgeleid tot manager dierverzorging en had zodoende niet de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot fysiotherapeut of osteopaat voor paarden. Wel heeft zij veel interesse in het welbevinden van (sport)paarden en zodoende heeft zij bij Gisella Bartels de opleiding tot paardensportmasseur gevolgd.
Dadja is zich heel bewust van de mogelijkheden die ze kan bieden voor de paardenliefhebber en weet daarnaast ook heel goed wanneer zij moet doorverwijzen naar en/of wanneer ze moet samenwerken met een fysiotherapeut of osteopaat.

Hieronder stelt zij zich voor:

Dadja aan het werk

Mijn naam is Dadja Schoenmakers van PA-S Paarden Sportmassage. Al mijn hele leven ligt mijn interesse bij dieren en dan met name de gezondheid van een dier. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse dieren. Paarden hebben hier altijd een belangrijke rol in gespeeld. Na het behalen van mijn diploma manager dierverzorging wilde ik me nog meer gaan toeleggen op de gezondheid van paarden en ben ik nu gediplomeerd sportmasseur voor paarden. Door de brede opleiding waarbij heel gericht naar exterieur, beweging, training en anatomie wordt gekeken kan ik nu een paard uitgebreid analyseren. Samen met de eigenaar doorloop ik verschillende aspecten rondom het paard waardoor deze goed geadviseerd kan worden en er een persoonlijk massageplan opgesteld kan worden.

Wanneer een paard is behandeld door een osteopaat zijn de wervels en gewrichten van een paard gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd en gaat het lichaam op zoek naar een balans. In sommige gevallen is het een meerwaarde om dit te ondersteunen met een massage. Dit altijd in overleg met de osteopaat.

Mij persoonlijk geven de positieve resultaten super veel voldoening! Het is zo mooi wanneer je paard en eigenaar kan helpen om samen nog beter te presteren!

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.