Maart 2017| nieuwe datum bekend voor de huiskamerles in Breda

Maart 2017| nieuwe datum bekend voor de huiskamerles in Breda

 1 april 2017

 

opnieuw een huiskamerles te boeken onder leiding van Frank Trommelen en mijzelf.

* Ook rechtop het zomerseizoen in?
* Wil jij werken aan je houding en zit?
* Schrijf je in voor de gezellige “huiskamerles” op onze enige echte Jolly Joker, de geduldigste leermeester die je je kunt voorstellen!

“De huiskamerles”

Het is geen grap; op 1 april kun je je inschrijven voor een “ huiskamerles”  op Jolly Joker in Breda. Wegens succes van voorgaande editie, is er een nieuwe datum geprikt. Kijk snel of je erbij kunt zijn en schrijf je in!
De les wordt verzorgd door Frank Trommelen, instructeur en jurylid en Sophie Zwager, fysiotherapeut en dier-osteopaat en chiropractor.

Het zomerseizoen staat voor de deur. Hét moment om nog even de puntjes op de i te zetten met betrekking tot je eigen houding. Tezamen met enkele andere enthousiastelingen en onder het genot van een hapje en een drankje gaan we jouw sterke en zwakke punten in kaart brengen en je voorzien van tips en oefeningen.

Jolly Joker

Het grote voordeel van oefenen op jolly Joker, is dat je enkel en alleen hoeft te letten op jezelf. Paardrijden is een complexe sport waarbij veel activiteiten tegelijkertijd moeten worden uitgevoerd. Dit maakt het soms lastig om jezelf te focussen op kleine onvolkomenheden bij jezelf, je rijdier eist namelijk een groot deel van je aandacht op; wat gaat hij doen? Wat ziet hij? Etc.
Jolly Joker geeft je de mogelijkheden aan je eigen skills te werken, zonder de complexiteit van het managen van je rijdier. Het is uitdagend en leuk en ontzettend leerzaam!
Wil je meer weten over jolly joker? klik dan hier.

De kosten bedragen €30 voor een half uur.

Zien we je de eerste van april?

Schrijf je nu in via
info@beterpaardrijdenkunjeleren.nl of via info@sz-o.nl

Hopelijk tot dan!

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.