“Spoed”  & Spoed-tarief

“Spoed” & Spoed-tarief

Echte spoed is een kwestie van leven of dood. Dat is binnen mijn vak dus nooit het geval. Maak je je wel zorgen over dit soort vraagstukken, is de dierenarts echt de eerste halte voor een afspraak.

Uiteraard snap ik dat iedereen graag zo snel mogelijk geholpen wil worden en dat er gezien omstandigheden als wedstrijden of inseminaties en dergelijke soms op korte termijn een afspraak gewenst is.

Steeds vaker word ik dan ook benaderd door bezorgde eigenaren met de vraag of ik op hele korte termijn kan komen. En hoewel ik het natuurlijk iedereen naar de zin wil maken, lukt me dat simpelweg meestal niet binnen 1-2 dagen. Een redelijke termijn die ik probeer aan te houden is 1 a 2 weken.

Regelmatig wring ik mezelf in allerlei bochten om toch spoedafspraken voor elkaar te krijgen. Echter dit is niet reëel. Hou rekening met een gemiddelde 10 dagen wachttijd voor je een afspraak hebt, of langer als je verder buiten mijn regio woont.

Wil je toch binnen 48 uur een afspraak en dit is mogelijk binnen mijn agenda, dan geldt er een spoed-tarief.
Dit bedraagt 150€.

Waarom?

om de volgende simpele redenen

  1. dat ik je waarschijnlijk buiten mijn toch al lange werktijden ga plannen
  2. dat het hoogstwaarschijnlijk niet ideaal is qua route mbt tot km, maar vooral de tijd die doorgebracht wordt in de auto
Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.