Nina

Nina

Team member

Even voorstellen…. mijn cairn terrier-mix Nina

Waar ik ga, daar gaat mijn kleine vriendinnetje meestal ook heen. Nina is een eigengereide maar o zo vrolijke allemansvriend. Ze is inmiddels al wat op leeftijd, maar nog erg actief. Ze loopt meestal los, tenzij er andere regels gelden op de plekken waar we aan het werk gaan.
Met andere honden is ze over het algemeen erg goed, hoewel ze niet meer echt van drukte houdt. Kinderen en ballen daarentegen zijn helemaal te gek.
Zo zijn maneges wel een beetje haar favoriete werkterreinen, altijd wel wat te snuffelen, spelen of snaaien, want Nina lust bijna alles. Zo steelt ze ook rustig de wortels uit je poetskist als je die hebt open laten staan en als je je paard een appeltje geeft, is ze er als de kippen bij om snel eventuele gevallen stukjes naar binnen te werken.

In het verleden hebben we hobbymatig met veel plezier bij hondenschool Nicole wat behendigheid gedaan. Ze was een onverschrokken dappere strijder die met plezier over schuttingen, hindernissen en door tunnels vloog. Inmiddels ziet ze niet meer zo heel goed, ondanks een staaroperatie waarbij ze een nieuwe lens heeft gekregen in haar rechter oog is het soms lastig diepte schatten en mede daardoor doen we nu geen trainingen meer.

 

 

Nina fungeert als ware stripheldin in de hoofdrol van digitaal coach in een after-care filmpje voor na de behandeling bij honden. Het hele after-care programma is op dit moment nog volop in de maak.

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.