Wenda Welten sponsorjaren 2020-2021

Wenda Welten sponsorjaren 2020-2021

Mijn naam is Wenda Welten en kom ik uit een echte paardenfamilie mijn opa had vroeger ‘Manege ’t wit paardje’ dus ik heb het paardenvirus met de paplepel ingegoten gekregen. Inmiddels heb ik 12,5 jaar mijn eigen Dressuur- en pensionstal in Haghorst. Naast mijn werkzaamheden als eigenaresse van mijn Dressuur- en pensionstal, hou ik me bezig met het lesgeven van zowel privé- als vereniging lessen, het geven van (proefgerichte) clinic’s, het begeleiden van mijn leerlingen op wedstrijden, het trainen van paarden voor derden en jureren op de wedstrijden.

Ik heb met verschillende paarden internationaal Lichte Tour gereden en op dit moment met mijn Firefly (v. Wynton) rijden we in de Grand Prix. Daarnaast nog twee jonge paarden die ik thuis aan het trainen ben en als ze klaar zijn mee op wedstrijd gaan.

Sophie komt al heel wat jaren bij mij op stal om mijn paarden, de paarden van pensionklanten en van vele leerlingen te behandelen. Waar ik en mijn klanten enorm tevreden over zijn. Sophie heeft heel veel kunde en wijsheid bij zich en weet dit fanatisch over te brengen naar behandeling van mijn paarden en die van mijn klanten.

Ik waardeer het enorm dat ik haar sponsor amazone mag zijn!

 

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.