Hondenvoeding

Hondenvoeding

Zoals een auto niet loopt zonder de juiste brandstof, functioneert een lichaam het best wanneer het de juiste voeding krijgt. Gaandeweg kwam ik er steeds meer achter dat hondenvoeding niet altijd is wat het zou moeten zijn.

Er is verschrikkelijk veel keus, maar niet alles is even goed. Wat de dierenarts aanraadt is niet altijd het beste, want ook hij of zij is onderhevig aan de nodige lobby’s vanuit de grote producenten.

Ik ben absoluut niet per definitie voor of tegen bepaalde brokken of voeding, echter ik weet ook dat niet elke brok voor elke hond gezond is en dat geperste brok anders is dan vers vlees. Veel huidallergieën en andere problemen kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde keuze. Wanneer ik mensen in mijn praktijk krijg met vragen stuur ik ze met plezier door naar Natural Paws. Dit bedrijf werkt met verschillende rauwvoedingen en maakt een menu aangepast op jouw hond. Menu’s kunnen worden geportioneerd en afgehaald dan wel aan huis gebracht. Daarnaast werkt Lily indien nodig, samen met natuurgeneeskundigen.

Hieronder stelt Lily die eigenaar en initiatiefneemster zich aan u voor!

Webshop en vrijblijvend advies over rauwe voeding op maat

Mijn naam is Lily Keus en ik woon samen met mijn partner Ricardo, twee meiden en onze honden sinds 2021 in Achtmaal. Ik heb een commerciële opleiding (HBO) gevolgd en jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt als Accountmanager voor zowel Nederlandse als buitenlandse firma’s. Gaandeweg ben ik mij gaan verdiepen in de voedingswereld van de hond en ben ik me gaan specialiseren in rauwvoeding.

Natural Paws:

In 2013 ben ik gestart met Natural Paws en de laatste jaren zie ik steeds meer webshops in rauwe voeding voor honden en katten ontstaan, waardoor het voor steeds meer mensen makkelijker wordt om aan deze voeding te komen. Er zijn echter nog veel mensen die geen of onvoldoende kennis hebben van rauwe voeding of die te weinig tijd hebben om zich daarin te verdiepen en daardoor is het mogelijk dat uw hond (of kat) onvolledig wordt gevoerd en tekorten ontstaan.

Daarom bieden wij naast de webshop de mogelijkheid om een ‘menu op maat’ aan te vragen, waarna wij geheel vrijblijvend een menuvoorstel maken en indien gewenst dag porties leveren zodat iemand met weinig kennis en/of weinig tijd toch goed geholpen wordt en met weinig extra inspanning zijn/haar hond(en) gezond kan voeren.

Naast rauwe voeding leveren wij ook gezonde snacks (trainers, kauwsnacks en knaagmateriaal) die op natuurlijke wijze zijn gedroogd zonder toevoegingen en dus ook zeer geschikt om te gebruiken bij een eliminatiedieet.

Tenslotte is het mogelijk om via ons een speekseltest te laten doen wanneer uw hond last heeft van allergische reacties waarbij een voedselintolerantie wordt vermoed. Er wordt op meer dan 220 factoren getest en binnen 10 dagen weet u waar u aan toe bent en kan er gericht worden gewerkt aan een oplossing.

Meer informatie vindt u op www.naturalpaws.nl of volg ons op facebook.

Ik heb regelmatig contact en werk samen met specialisten uit andere vakgebieden zoals o.a. natuurgeneeskundigen, dierenartsen, gedragsdeskundigen, fytotherapeuten (orthomoleculair) en osteopaten waarvan Sophie er één is.

Gezamenlijk proberen we het betreffende dier ‘goed in zijn/haar vel’ te krijgen.

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.