After-Care

After-Care

De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier allerlei dieren in behandeling gehad. Samenwerkingen, nieuwe wegen, cursussen, het kon allemaal niet op. Waar ik ben begonnen als ICREO osteopaat, ben ik inmiddels ook chiropractor, dry-needler en zo ontzettend veel meer.

Er is heel veel te leren en te doen binnen mijn vakgebied, ik kon mijn honger naar kennis met cursussen in allerlei soorten en smaken volop stillen. Ik vroeg me op een gegeven moment echter af, is dit nu waar de klant uiteindelijk echt meerwaarde van heeft? Uiteraard is kennis ongelofelijk belangrijk, maar wat heeft de klant nu nodig om meer rendement uit de behandelingen te halen?

En zo staat 2021 niet in het teken van de zoveelste cursus of studie, maar in het opzetten van een aftercare programma.
Allereerst moest de registratie van mijn behandelingen gedigitaliseerd worden. Ik weet dat ik met het afgeven van een geschreven rapport ietwat ouderwets was! Anderzijds zijn er ook nog vele therapeuten die in het geheel geen verslag maken, wat enerzijds de klant stimuleert op te letten, maar anderzijds erg lastig is in samenwerking met dierenartsen en collega’s.
Per 1-3-2021 registreer ik alle behandelgegevens in een speciaal ontwikkeld digitaal programma en ontvang je dit per mail na de behandeling. Tevens komt de mogelijkheid in te loggen op een platform waar je overzichtelijk al je behandelingen, dieren en facturen kunt bekijken. Je kunt indien gewenst zelf adresgegevens van stal en/of woonplaats aanpassen.

Als klapper op de vuurpijl wordt er een after-care programma ontwikkeld dat je op enkele vaste momenten na de behandeling een reminder stuurt met tips en trucs voor na de behandeling, passend bij de fase waar je op dat moment bent.

Binnenkort kun je hier inloggen!

Sneakpreview

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.