Team Members

Team Members

even voorstellen… Copain M of kortweg Co

 

Co is mijn eigen vierbenige metgezel en is bij mij geboren en zal bij mij blijven tot het einde. Hij is een gentleman, en hoewel hij hengst is, over het algemeen genomen heel makkelijk en sociaal. Ik kan hem zonder problemen alleen meenemen naar het strand of het bos, naar een willekeurige clinic of plaats en hij vindt alles even leuk. Okay soms laat hij dat ook even luidkeels weten, dat is dan wel weer erg luidruchtig. Hij gaat gewoon in de paddock en in de weide en woont naast o.a. een oudere merrie die zijn gehinnik en geknor meestal beantwoordt met een geïrriteerde zwaai van haar hoofd of staart. Het deert hem niet, als hij een mens was geweest, bleef hij haar mee uit vragen. 

 

 

 

In de training is hij zowel sensibel en lenig als een kat als soms een beetje lui. Hij is wel altijd te overtuigen en overal voor in. Dressuurmatig trainen we ongeveer op z-niveau en daarnaast doen we regelmatig een sprongetje. 

Hij reageert sterk op sfeer en eventuele spanning, wat mij scherp houdt en dwingt om aan mezelf te blijven werken en steeds naar ontspanning te zoeken. 

In het verleden resulteerde die gevoeligheid voor spanning namelijk wel eens in enorme explosies van bokken en stuiteren en hoewel dat alweer even geleden is, zijn die bijna onmogelijk om uit te zitten of om aan te zien komen. 

Binnen de praktijk zorgt hij dat ik me steeds ook als ruiter blijf ontwikkelen zodat ik voeling hou met de trainingen. Daarnaast is hij inmiddels ook de gepromoveerd tot digitaal coach. 

In heuse stripversie is hij verantwoordelijk voor het stukje digitale after-care dat in de ontwikkelingsfase zit. Hij neemt de achtergrondinformatie voor zijn rekening en soms zul je ons voorbij zien komen als voorbeeld in een van de vele filmpjes.  


 

 

 

 

 

 

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.