Rosalie Mol sponsorjaren 2018-2019

Rosalie Mol sponsorjaren 2018-2019

Mijn naam is Rosalie Mol, ik ben 24 jaar oud en woon in het Brabantse Oosteind. Sinds enkele jaren begeleidt Sophie mijn paarden om zichzelf een topatleet te laten voelen. Mijn doel is om jonge paarden fijn af te richten en naar een hoger niveau te brengen waarbij ze zich een happy athlete voelen. De begeleiding van Sophie sluit hier super op aan en daarom ben ik ook heel blij dat zij mij hierin wil ondersteunen het komende jaar!

In het verleden heb ik meegedraaid aan de top bij de dressuurjeugd en mocht aan vele internationale wedstrijden en kampioenschappen deelnemen. Op dit moment richt ik mij op de relatief jongere paarden die ik een fijne opleiding mee wil geven. Daarnaast ben ik Orun niveau 4 gediplomeerd en geef ik dressuurlessen; uiteraard wordt hier ook naar de happy athlete gestreefd.

Voor 2018 wil ik met mijn paard Guilty (v. Sir Donnerhall), welke dit jaar 7 word, wat kilometers maken in de klasse ZZ-licht en daarna de overstap maken naar de klasse ZZ-Zwaar. De bijna 5 jarige Indigo (v. Zardando) zal zijn opleiding vervolgen richting de M-klasse. Sinds een aantal weken heb ik ook een nieuwe troef op stal. Jambalaya (v. Fellini) wordt dit jaar 4 en deze ruwe diamant zullen we langzaamaan klaar gaan maken voor zijn sportcarrière.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met Sophie en op naar een mooi jaar!

Groetjes!

Stel een vraag of maak een afspraak.

Heeft u nog vragen over osteopathie en/of McTimoney Chiropractie of de vraag of ik iets kan betekenen voor uw hond of paard, neem dan gerust contact op, ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.